top of page

NEM ÉRI EL GYERMEKORVOSÁT?

Man Trying App

Sokszor érezheti egy család, hogy nincs kihez fordulnia a gyerekével kapcsolatos orvosi kérdésekkel,  Az esetek többségében már az is gondot okozhat, hogy eldöntsük, hogy az adott problémával egyáltalán kell-e orvoshoz menni. Ha igen, az is kérdéses, hogy mennyire sürgősen kell szakembert keresni, várhatunk a saját orvosunk rendelésére, vagy esetleg azonnal forduljunk az ügyelethez? Saját, közel 25 éves gyermekorvosi tapasztalatom alapján tudom, hogy számos esetben lehet egy telefonbeszélgetéssel, üzenetváltással hatékonyan segíteni a fenti kérdések megválaszolásában, ezért dolgoztuk ki a Király Sportmed Bt.-vel, mint közvetítővel a Praxison Kívüli Tanácsadói - PKT - rendszert. 

HA TUDOK, SEGÍTEK!

Havidíjas előfizetés után mind üzeneten keresztül, mind telefonon elérhető vagyok. Telefonon 8-20 óra között hívhatnak. Amennyiben nem tudom a hívást fogadni, 2 órán belül tudom garantálni a visszahívást hétköznapokon, munkaszüneti napokon, szabadság alatt 6 órán belül jelentkezem. Az üzenetre hétköznap 4 órán belül, szabad és munkaszüneti napokon 24 órán belül tudom vállalni a válaszadást. Kérem, hogy a hivatalos rendelési idő alatt ne hívjanak!

DSC_5187.JPG

FIGYELEM!

A telefonos segítségnyújtás nem helyettesítheti az orvosi vizsgálaton alapuló tényleges gyógyító munkát, így nem minősül egészségügyi ellátásnak! A telefonon, üzenetben történt tanácsadás csupán a megosztott információk alapján történő segítségnyújtás az adott helyzet legoptimálisabb értelmezésében. A döntést a tanácsadás után a szülőknek kell meghozni, a felelősséget ilyen csatornákon nem lehet átruházni. A tanácsok elsősorban a felelős szülői döntésben próbálnak segíteni, minden esetben a gyerekek maximális biztonságára törekedve. 

bottom of page