top of page

PRAXIS PRÉMIUM TAGSÁG- PPT

DSC_5166_edited.jpg

A minőségi betegellátásnak számos korlátját látjuk mindannyian. A rövid rendelések, a váró zsúfoltsága, az egy gyerekre, szülőre fordított sokszor kritikusan kevés  idő egyre inkább vállalhatatlan a számomra. A jelenlegi helyzet megítélésem szerint a közeljövőben országosan nem fog javulni, ezért nekünk, nekem kell a praxis működését úgy átalakítani, hogy gyermekeik egészség védelmére, és gyógyítására több időt tudjak szánni. Ezért alakítottam ki a Király Sportmed Bt.-vel, mint közvetítővel a Praxis Prémium Tagság PPT rendszerét, melynek használatával a családoknak lehetőségük lesz az alapszolgáltatásokon túl a következőkre:

phone.png

Közvetlen telefonelérhetőség

Reggel 8 órától este 8 óráig közvetlenül elérhetnek telefonon. Hétköznap a nem fogadott hívás esetén garantáltan két órán belüli, hétvégén, szabad és ünnepnapokon pedig garantáltan 6 órán belüli visszahívással. A rendelési idő alatt kérem, hogy ne hívjanak!  

PPT Chat

A PPT előfizetőjekéntként lehetőségük van gyermekük egészségével-, betegségével kapcsolatos kérdéseket privát üzenet formájában feltenni reggel 8  és este 20 óra között Viberen, normál SMS-ben, illetve Messengeren. A kérdésekre hétköznap 4 órán belül, munkaszüneti napon, szabadság alatt 24 órán belül kapnak választ. Természetesen rendelési idő alatt nem tudok válaszolni.

conversation.png

FIGYELEM!

A telefonos segítségnyújtás nem helyettesítheti az orvosi vizsgálaton alapuló tényleges gyógyító munkát, így nem minősül egészségügyi ellátásnak! A telefonon, üzenetben történt tanácsadás csupán a megosztott információk alapján történő segítségnyújtás az adott helyzet legoptimálisabb értelmezésében. A döntést a tanácsadás után a szülőknek kell meghozni, a felelősséget ilyen csatornákon nem lehet átruházni. A tanácsok elsősorban a felelős szülői döntésben próbálnak segíteni, minden esetben a gyerekek maximális biztonságára törekedve. 

Előfizetés

A Prémium Praxis Tagság egy előfizetéses szolgáltatás, hiszen a fentiek megvalósítása jelentős plusz költséggel, többlet munkával jár. A tagsági díj mértéke körülbelü 3100 Ft egy családnál havonta, függetlenül a gyermekek számától. A tagságra jelenleg féléves és éves előfizetést  választhatnak. A tagság részletes feltételeit az Általános Szerződési Feltételekben találják meg.

Limitált tagság

A Praxis Prémium Tagság száma limitált. Ha a tagság betelt, akkor a új tagságra csak másik tagsági előfizetés megszűnésekor lehet regisztrálni.

bottom of page