PRAXIS PRÉMIUM TAGSÁG- PPT

DSC_5166_edited.jpg

A minőségi betegellátásnak számos korlátját látjuk mindannyian. A rövid rendelések, a váró zsúfoltsága, az egy gyerekre, szülőre fordított sokszor kritikusan kevés  idő egyre inkább vállalhatatlan a számomra. A jelenlegi helyzet megítélésem szerint a közeljövőben országosan nem fog javulni, ezért nekünk, nekem kell a praxis működését úgy átalakítani, hogy gyermekeik egészség védelmére, és gyógyítására több időt tudjak szánni. Ezért alakítottam ki a Király Sportmed Bt.-vel, mint közvetítővel a Praxis Prémium Tagság PPT rendszerét, melynek használatával a családoknak lehetőségük lesz az alapszolgáltatásokon túl a következőkre:

calendar.png

Garantált időpontfoglalás

Reggel 8-9 között  garantáltan kérhetnek aznapra betegellátási, 7 munkanapon belülre pedig egészséges tanácsadásra, oltásra időpontot a jelenleg sokszor hetekkel korábban elfogyó hivatalos napi 6 foglalható helyen túl. 

PPT Chat

A "Dr. Király Balázs - PPT" facebook oldal zárt csoportjának tagjaként lehetőségük van gyermekük egészségével-, betegségével kapcsolatos kérdéseket privát üzenet formájában feltenni reggel 8  és este 20 óra között. A kérdésekre hétköznap 4 órán belül, munkaszüneti napon, szabadság alatt 24 órán belül kapnak választ.

conversation.png

Közvetlen telefonelérhetőség

Reggel 8 órától este 8 óráig közvetlenül elérhetnek telefonon. Hétköznap a nem fogadott hívás esetén garantáltan két órán belüli, hétvégén, szabad és ünnepnapokon pedig garantáltan 6 órán belüli visszahívással. A rendelési idő alatt kérem, hogy ne hívjanak!  

phone.png

Előfizetés

A Prémium Praxis Tagság egy előfizetéses szolgáltatás, hiszen a fentiek megvalósítása jelentős plusz költséggel, többlet munkával jár. A tagsági díj mértéke körülbelü 2500Ft egy családnál havonta, függetlenül a gyermekek számától. A tagságra negyedéves, féléves és éves előfizetést  választhatnak. A tagság részletes feltételeit az Általános Szerződési Feltételekben találják meg.

Limitált tagság

A Praxis Prémium Tagság száma limitált. Ha a tagság betelt, akkor a új tagságra csak másik tagsági előfizetés megszűnésekor lehet regisztrálni.