top of page

Szerzői Jogok

Dr. Király Balázs honlapját (www.kiralydoktor.hu) tartalmát az üzelmetető Király Sportmed Egyesület felügyeli. Fenntartjuk a Web rendszerünkben található információk változtatási jogát minden előzetes bejelentés nélkül. Az oldalakon olvasható anyagok betegtájékoztatási, és a Praxis tagjainak kapcsolattartását megkönnyítő adatokat tartalmaznak.


Az információk tulajdonjogáról
Kijelentjük, hogy a rendszerünkben található információkat Dr. Király Balázs, a Király Sportmed Bt . és az előbbiek partnerei birtokolják. Az oldalak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Látogatóink - kizárólag a regisztrációs jogosultsági szintjüknek megfelelően - az interneten szabadon elolvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt. Későbbi megtekintés és értelmezés céljából letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre a rendszerben tartalomként publikált file-okat, információkat, és ezeket  szabadon megmutathatják, illetve ilyen célokból lehetséges ezen anyagok kinyomtatása is. Tilos azonban eltávolítani a böngészett és/vagy a letöltött oldalakon szereplő jogi- és tulajdonjogi-, illetve az esetleges szabadalomra vonatkozó információkat, tilos továbbá az oldalról származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és bármilyen formában történő ismételt megjelentetése.

A honlapon olvasható más oldalaktól átvett tartalomért a forrásban megjelölt szerzőt illeti a felelősség. Az átvett cikkek másodközlésére kizárólag a cikk szerzőjének engedélyével kerülhet sor!

bottom of page