top of page

A COVID- járvány óta Magyarországon is elterjedt, a világszerte általánosan bevált gyakorlat, hogy a rendelőbe minden apró tünettel ne kelljen bejönni. A tényleges orvos-beteg találkozás előtt keressen minket az alábbi számokon vagy emailen, a praxis@kiralydoktor.hu emailcímen.

BETEGSÉG ESETÉN, ORVOSI VIZSGÁLAT ELŐTT LEHETŐSÉG SZERINT HÍVJON MINKET  A RENDELÉSI IDŐ ALATT  A  

 

                  +36 20 624 7435

A telefonok visszahívásra, üzenet fogadására nem alkalmasak! Sikertelen telefonálás esetén ismételje meg a hívást!

VAGY A +36 1 506 0190 és  a +36 1 5060258 

 

RENDELŐI KÖZVETLEN SZÁMOKON. 

 

nem sürgős esetben a praxis@kiralydoktor.hu email címre írjanak! Az ellátás, lehetőség szerint időpontra történik, de természetesen időpont nélkül is ellátjuk a hozzánk fordulókat!

Hétfőtől- csütörtökig  8-19 óra között, pénteken 8-16 között hívható  a a rendelői recepció, akik ebben az idősávban értesítenek a hívásról igény esetén! 

 

Rendelkezési időn túl, hétvégén és szabadság alatt 8-20 óráig is  elérhető vagyok telefonon PPT előfizetéssel

 

 

 

MIÉRT?

Sokat tanultunk a járványtól. A jó dolgokat szeretnénk a jövőbe is átültetni. Ilyen szerintük a telefonos és email- rendszer használata is. Ezzel, csak előzetes telefonos/emailes egyeztetés követően tudunk a rendelőben találkozni, hogy a telefonon, szükség esetén videóhivással megoldható problémákat rendelőn kívül orvosoljuk. 

 

OLTÁS, STÁTUSZVIZSGÁLAT időpont

Rendelési idő alatt TERIKÉNÉL tudnak időpontot kérni a +36 70 612 6473 számon.

ÁLLANDÓ RECEPTEK, BEUTALÓK, IGAZOLÁSOK

A praxisunk közösen használt e-mail címén praxis@kiralydoktor.hu tudnak állandó recepteket,  beutalókat, igazolásokat, vagy bármilyen más adminisztratív kéréseket eljuttatni hozzánk. 

bottom of page